Rekomendasi 6 game terbaik pc


Rekomendasi 6 game terbaik pc

Adakah anda adalah seorang pecinta game komputer/pc ? jika iya maka disini kami akan memberikan beberapa maklumat menarik mengenai 6 permainan terbaik komputer yang boleh anda cuba mainkan. Dan tentu saja permainan-permainan yang akan kami sajikan ini nanti mempunyai tahap keseruan yang tinggi sehingga pemain akan merasa puas dalam bermain.

Rekomendasi 6 game terbaik pc

6 Permainan Pilihan Terbaik Komputer

Sebuah komputer mempunyai banyak fungsi dan salah satunya adalah untuk bermain permainan. Namun setiap komputer mempunyai spesifikasi yang berbeza dan tidak semua permainan pc boleh dimainkan. Jadi apabila anda ingin bermain permainan pc maka harus memilih permainan yang tepat agar tidak berlaku ranap dan bahkan tidak boleh dipasang.

Berikut ini adalah 6 permainan terbaik komputer yang boleh kami sajikan menurut versi laman  mega888 slot  iaitu : 

  1. Medan perang 4

Pembangun permainan buatan EA Games ini menggunakan genre FPS (first person shooter) yang sangat menarik. Pemain dapat merasakan sensasi ledakan dan grafik terbaik pada seluruh bahagian game Battlefield 4.

  1. Mad Max

Permainan bergenre action ini merupakan hasil pengembangan dari developer game ternama Avalance Studios. Game Mad Max terinspirasi dari sebuah filem terkenal pada tahun 2015 bernama Mad Max Fury. Dengan grafik yang keren maka pemain dapat merasakan sensasi permainan terbaik dikelasnya.

  1. Saingan NFS

Didalam permainan ini pemain akan disajikan dengan tema dan latar belakang yang bagus dan menarik. Pemain juga boleh melakukan aksi balapan dan kejar-kejaran dengan polisi.

  1. Elit Sniper 3

Pembangun permainan besutan Rebellion Developments ini menggunakan permainan penembak jitu dengan banyak ciri menarik. Ada 3 unsur yang ada pada permainan Sniper Elite 3 iaitu Shooting, Word dan Stealth.

  1. Metal Gear pepejal V

Pembangun permainan besutan Konami ini diterbitkan pada tahun 2015 dan berada pada peringkat permainan terbaik. Walaupun grafik yang disajikan sangat menarik, namun untuk memainkan permainan ini tidak memerlukan komputer/pc dengan spesifikasi tinggi.

  1. Trilogi Kesan Massa

Permainan bergenre Third Person Shooter ini mempunyai watak utama bernama Shepard yang merupakan seorang komandan. Tugas daripada pemain adalah untuk menyelamatkan makhluk daripada ancaman musuh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.